Wednesday, December 19, 2012

MFF:n pikkujoulut!

Viime lauantaina vietettiin Motherfuckin' fashionin pikkujouluja! Tää oli eka kerta, kun järkkäsin mitään blogipileitä, saatika mitään pileitä ylipäätään. Jotain satunnaisia illanistujaisia oon pitänyt ja pienimuotoiset 20-vuotissynttärini, mutta siihen se taitaakin jäädä. No sain tämän idean kuitenkin pari viikkoa sitten Annan kanssa, ja alettiin saman tien suunnitella pikkujouluja ystäville ja pienelle lukijamäärälle. Pelkäsin pariin otteeseen, että aika loppuu kesken, ja pikkujouluja ei ehditä pitämään, mutta onneksi kaikki sujui lopulta paremmin kuin hyvin.

Tällä kertaa tilan ja ajan takia pystyin kutsumaan vaan rajallisen määrän porukkaa, mutta päätettiin Annan kanssa, että seuraavaksi aletaan suunnitella sellaisia blogibileitä, joihin voi vapaasti kaikki osallistua. Musta oli älyttömän ihanaa tavata lukijoita ja uusia ihmisiä, ja haluan ehdottomasti jatkossa järjestää samanlaisia tapahtumia! Parasta illassa oli myös se, että tytöt pienen alkujännityksen jälkeen tutustuivat keskenään, ja kaikki oltiin kuin yhtä suurta ystäväporukkaa myöhemmin illalla.
 
Kun me herättiin lauantaiaamuna Annan kanssa jännitykseen ja hösellykseen, niin mä sanoin, että "tuntuu ihan siltä kuin olisi joulu!" Mä nykyään harvoin jännitän mitään ja sitäkin harvemmin innostun aidosti mistään, mutta lauantaina mä tihkuin jännityksestä kuin pikkutyttö!


Tultiin Revoltin toimistolle Eiraan iltapäivällä, ja alettiin heti koristella tilaa. Daniel toi meille avokätisesti todella kiitettävän määrän Ufo-pulloja, ja Ufon uusia makujakin. Makeat ja suolaiset kakut tulivat Ann Marelta juuri sopivasti, ja meille jäi hetki aikaa silitysraudan metsästykseen ja vieraiden odotteluun.

Ensimmäiset vieraat tulivat jo heti seiskalta, joten Anna väsäs meille todella hyvää Passoaboolia, Passoan omalla reseptillä. Sitä piti tehdä lisää myöhemmin illalla, koska se kävi niin hyvin kaupaksi.

 Meillä oli oikein punainen matto, ulkotulet ja niin kirkkaat valot, että ne loisti Tehtaankadun toiseen päähän asti.
Emilia, Kristine ja Garoline tulivat ensimmäisten joukossa. :)
 

 Mietittiin tyttöjen kanssa, että minkalaisia drinkkejä valmistettaisiin Ufo-juomista. Saatiin nimittäin parit eri reseptit ja blandikset drinkkien valmistukseen.

 Esittelin innoissani uutta kameraani tytöille, on se vaan niin ihana!
 Molemmat Laurat siinä :D
 Joululahjoja kaikille vieraille. Paketeissa oli Dui Cliniciltä saadut kynsilakat, 30 days-pillerit ja colons cleanerit, mini shakerit ja Ufo-pullot.
 Työkaveri Claudiakin tuli moikkaamaan. :)
Revoltin tiloista lähdettiin takseilla Erottajalle, Groteskiin, jossa meillä oli pöytä, ja koska meitä oli vähän isompi määrä kuin osattiin odottaa, niin jotkut istuivat sylikkäin. :D
Tilattiin kaikki yksimielisesti mohitot!
 Siinä niin iloisena Tanjan sylissä. :D

 Groteskista lähdettiin kävellen Namuun. Siinä viidentoista tytön porukka alkoi jonkun innoittamana laulella kauniiseen yhteisääneen joululauluja. Mun mielestä me kuulostettiin ihan jouluiselta tyttökuorolta, mutta joku muu voi toki olla eri mieltä. Ainakin siihen aikaan illasta se oli kympin suoritus.
Namussa meitä odotelli juomat ja pöytä, ja siitähän se ilta sitten vasta lähti käyntiin.
Emppu reivasi ysärimusiikin tahtiin seuraavat pari tuntia, ja mä taisin jossain vaiheessa vähän torkahtaa. No snägärin kautta kotiin!

Oli muuten superhauska ilta!

Kiitos kaikille osallistuneille vielä ! ♥

Kiitokset vielä: Revoltille, Passoalle, Brugalille, Dui Clinicille, Ufo Shotille, Ann Marelle, Groteskille ja Namulle!

54 comments:

  1. Huh, sä olet kyllä niin seksikäs nainen! :) Ei voi muuta sanoa :D Teillä näytti olleen ihana ilta, oot ihan huippu kun järjestät noin siistejä juttuja :)

    ReplyDelete
  2. Voi miten ihana ajatus järkätä tollaset pienimuotoiset blogijuhlat, ainakin olitte saanu tunnelman ja tarjongit kuntoon mitä kuvien puolelta välittyy! :-) Ja oot ihan uskomattoman kaunis tuossa mekossasi ♥

    ReplyDelete
  3. Sulla on todella kauniin korkeat poskipäät, oon monasti niitä ihaillut !


    Terveisin mieslukijasi:)

    ReplyDelete
  4. todella ihanaa että jaksoit järkätä tällästä pientä mutta ihanaa lukijoille! oon alusta asti seurannu sun blogia ja oot edelleen parhaimmistoa :)

    ReplyDelete
  5. Voi kun olet kaunis! Oikea jumalatar tuon mekkosi kanssa!:)

    ReplyDelete
  6. Kivan näköset juhlat ja paljon kauniita naisia! Tämmösiä lisää :) Ehkä joskus itsekin eksyis mukaan ;3

    ReplyDelete
  7. Oot kyllä varmaan kaunein ihminen jonka tiedän! :)

    ReplyDelete
  8. Saako ens kerralla ala ikänen osallistua :) jos ei käytä siis alkoholia?

    ReplyDelete
  9. Miten ihmeessä sulla pysyy puhelin ehjänä juhlinnan keskellä? Mulla on tällä hetkellä 6 iphone menossa jo koska on aina menny rikki ):

    ReplyDelete
  10. Voi että oisin niiiin halunnu olla messissä! Olis vaan ollu hankalaa ähistä Oulusta asti sinne.. Tuo sun mekkos on aivan ihana! :)

    ReplyDelete
  11. Hei vinkkejä tohon ufon lantraukseen ynm! ;) boolivinkkejä!

    ReplyDelete
  12. mitkä 30 days pillerit?

    ReplyDelete
  13. tää haluis tietää noiden drinkkien ohjeita? ;)

    ReplyDelete
  14. Hyvä että oli kivat bileet (;

    OOTKO muuten poistattanu sen sun chanelin logon kädestä ? :)

    ReplyDelete
  15. voi hittolainen että oisin halunnu olla messissä :D ens kerralla varmasti!!

    ReplyDelete
  16. Ihan mahtavaa, että oon tommoset bileet järkänny! Postauksesta päätellen hauska ilta! :D

    http://plasticssmile.blogspot.fi

    ReplyDelete
  17. Ihanat juhlat ollu! Huippu ajatus ja toisaalta kiva, ettei teitä ollu enempää niin saitte paremmin tutustuttua :) Upeat nuo sun hiukset!! :)

    ReplyDelete
  18. Moi Laura, miten te päädyitte juuri noihin ihmisiin jotka olivat teidän juhlissanne? Arpomalla vaiko naaman perusteella?

    ReplyDelete
  19. Tykkään sun blogista ihan hirveesti mut olis todella kiva jos vastaisit oikeasti kommentteihin.. Harvoin jaksan kommentoida tänne mitään kivaa kun ei saa vastsusta :/ luen myös Highway to sun blogia jonne kommentoin paljon, koska sielä vastataan aivan jokaiseen kommenttiin!
    Ymmärrän, että juu kommentteja tulee paljon mut .... Silti.

    ReplyDelete
  20. Mistä toi sun mekko ja kengät on ostettu? Aivan ihanat! :)

    ReplyDelete
  21. Aivan loistavan näköistä!:) Parhaita nää sun partykuvat!!

    ReplyDelete
  22. Oi miten ihanan näköstä! JA OOTKO JO KERTONU MISTÄ TUO MEKKO ON SE ON IHANA

    ReplyDelete
  23. Tosi kiva, kun oot nähnyt vaivaa ja järkännyt juhlat blogisi lukijoille. Jos en olisi itse ollut reissussa Pietarissa, niin oisin kyllä yrittänyt päästä huudeille. Hauskaa nimittäin näyttää olleen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kommentista:)
      Ensi kerralla sitten mukaan, eiks niin?

      :)

      Delete
  24. Ihana toi sun mekko! en kestä :o mistä se on?!?!??!

    ReplyDelete
  25. hehhehe minä siellä boolikauhan kanssa onnellisena :D

    ReplyDelete
  26. saako noita muitakin ufo shotteja suomesta kun vaan tuota orginalia?? vai saitko vaan jostain näiden pikkujoulujen kautta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tietääkseni Alkoista ei saa vielä kuin pinkkiä, mutta otan selvää :)

      Delete
  27. moikka tää nyt ei ihan liity tähän asiaan mutta sillon ku sä käytit noita 30 days pillereitä ni käytitkö niitä molempia (kun niitähän on kahta erilaista) vai vaan toista? aattelin ite kokeilla ja ois kiva saada apua joltain joka on jo itse kokeullu (:

    ReplyDelete
  28. hei kappas jenni ! oli oikeesti varmaa iha sika mageeet ( : ois mullekki kelvannu !

    ReplyDelete
  29. näyttää niin kivalta! oot super beautifuuuuuul. <3

    "Emppu reivasi ysärimusiikin tahtiin seuraavat pari tuntia, ja mä taisin jossain vaiheessa vähän torkahtaa." eikä ihana :D:DD

    ReplyDelete
  30. saitko ite hankittua noi sponsorit? ainaki oletan että viinat ja ruuat tuli ilmatteeks jostai. kuinka paljon tuli kustannuksia suunnilleen koko illalle?

    terveisin,Utelias:-)

    ReplyDelete
  31. Teil on näköjään ollu kivaa! Kiva kun oot tälläsen järkänny. Sekin vaatii vähän työtä :) Osallistun khyl ehottomasti seuraavalla kerralla jos sellasta tulee ;)

    ReplyDelete
  32. aaaaa ihana mekko!!! mistä se on? :)

    ReplyDelete
  33. Aivan jumalainen mekko! Saako kysyä mistä olet se hankkinut?

    ReplyDelete
  34. apua mistä toi sun T Ä Y D E L L I N E N mekko on ostettu? i deed that one too !!<3

    ReplyDelete
  35. Upea mekko! Oli varmasti ihana ilta. Näyttää ainakin ihanalta<3

    XX
    MI MI MENDINE

    ReplyDelete
  36. Anteeksi epäasiallinen kommentti, mutta vaihdetaanko tissejä? :-D Ja juu, täälläkin yksi joka haluaa tietää mistä oot hommannu tuon mekon!

    ReplyDelete
  37. Hehee :) Mekko on tilattu Lipsy Londonilta :)

    ReplyDelete
  38. Tosi kaunis mekko, mutta nuo siun korkokengät ovat ihan upeet! ♥ Saako kysyä, että minkä merkkiset kengät ovat? Ja onko kuin paljon korkoa nuissa? :)

    ReplyDelete
  39. Noi kengät on Biancosta ostettu ja niissä on noin 10 senttiä korkoa :)

    ReplyDelete
  40. Olettepa söpöjä kaikki :)Lukeeko sun blogia vain kauniit naiset? Mitä jos arvonnassa olisi tullut joku tosi lihava,ja ruma olisitteko ottaneet hänet myös mukaan? Miksi ei yhtään miestä?

    ReplyDelete
  41. Ootte sitte ollu mun työpaikalla :D t.Iloinen Revolttilainen

    ReplyDelete
  42. Hei mun on kysyttävä, että mistä oot ostanu tuon mekon alla olevat rintsikat? ite oon nimittäin ettiny tollasia jotka menis aika syvästi edestä, että vois käyttää tonkin mallisia mekkoja ja paitoja, kun tuntuu että aina näkyy edestä se rintsikat kuppien välissä oleva pieni kaarituki. Ja aivan ihana mekko sekä niin kauniina taas oot ollu liikenteessä! Sun postauksia on aina niin kivaa lukea, ja tää on ihan paras blogi :)oon ollu jo monta vuotta sun lukija. Teillä näyttää olleen super hauska ilta, ja ihan mahtavaa et oot jaksanu Annan kaa nähä noin paljon vaivaa tutustuaksenne lukijoihin! nostan hattua :) go girl!

    ReplyDelete
  43. Minua kiinnostaisi tiedätkö yhtään pystyyko revoltin eiran tiloja vuokrata kuka tahansa?

    ReplyDelete
  44. Moikka! Onks toi sun valkoinen kamera samsungin nx1000? Ja ootko ottanu noi kuvat tolla ihanalla valkoisella kameralla? :)

    ReplyDelete
  45. Jumalauta ku oot hyvännäköinen ja seksikäs tyty. Tahtoisin vain paijata ;___;

    ReplyDelete