Saturday, June 2, 2012

La Barceloneta

Eilisiä kuvia rannalta, La Barcelonetalta. 
Pakataan tässä just matkalaukkujamme, ja kuinkas ollakaan, että tavaramäärä on vähintäänkin tuplaantunut... 
:)

Nyt pitää mennä pakkaamaan ja nukkumaan, koska herätys on 03.00 viimeistään!

Hyvää yötä kaikille <3



<3 : Laura & Emppu

64 comments:

  1. aivan super ihania kuvia! :-) tekis mieli kyllä itelläki jonnekki lämpimää ku täällä 8 astetta lämmintä, tuulee ja sataa vettä:D kunnon maailmanlopun sää

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hei onks sun nimi oikeesti pepita vai ootko kopsannu ton kuvan? :)

      Delete
  3. Huhhuh miten hyvä kroppa...
    T. Kateellinen

    ReplyDelete
  4. ääää mäki haluun niin paljon ulkomaille! nää sun kuvat on niiiin ihania ♥ täällä vaan on tuullu iha perkeleesti ja satanu koko päivän, eikä oo ollu mikää maailman lämpimin sää :(

    ReplyDelete
  5. Missä otit sun silarit?

    ReplyDelete
  6. Oii ku tuli rantsufiilis näistä. :) Ja ihanat noi sun bikinit.

    ReplyDelete
  7. Oot sitten mennyt ja ottanut tissit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohhoijakkaa, niin missä vaiheessa mä olisin maannut pari viikkoa tissit paketissa? En ole ottanut :)

      Delete
    2. äläkä otakkaan, oot noin täydelline ! :)

      Delete
  8. Ihania kuvia ja muutenki ihana blogi!!
    Kuinka kauan sulla on ollu toi napakoru ja miten sitä hoidat ? Käytätkö sitä (2,5 dl vettä + 0.25 tl merisuola) "haudetta"?

    ReplyDelete
  9. Voi että sun kroppas on täydellinen! Ehkä hieman henk. koht kysymys, mutta onko rintasi aidot? Olen muuten suht saman kokoinen kuin sinä, mutta paljon vähemmillä muodoilla, minkä olen kyllä harkinnut korjauttavani pian. :)

    Terveisin

    J

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todella harmi, että jos on pienet tissit, niin sitten niitä pitää suurentaa kirurgisin toimenpitein. Kannattaa nyt miettiä vielä :)

      Delete
    2. Kiitos kommentistasi. :) Olen kyllä yrittänyt moneen kertaan kääntää omaa päätäni ja saada itseäni uskomaan, että olen hyvä näin. Se vain on ollut jo niin monen monta vuotta todella hankalaa (+ koska siitä on saanut kuulla kommentteja muilta ihmisiltä), niin väistämättä olen hiljalleen alkanut suunnittelemaan leikkausta ihan tosissani. Eihän kirurginen toimenpide mikään suora ratkaisu asialle ole, sillä jokaisella on oikeus olla sellainen kuin on. Näen sen vain omalla kohdallani varteenotettavana vaihtoehtona, jotta voisin päästä asian kanssa "tasapainoon" ja tuntea itseni hyväksi, vaikka se vaatisikin sen silikonin (tai mahdollisesti solurikastetun rasvan) sisälleni. :)

      Delete
  10. Hei mistä oot ostanu ton ihanan 'I need a holiday' topin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. New yorkerista saa noita toppeja,right Laura?

      Delete
    2. Se on Bershkasta :) En tiedä, jos New yorkerissa on lähes samanlaisia :)

      Delete
  11. Siisshh oox ottanu silkkarIttt???!!?!?!? No ei :D Mutta hitto että sun etumus ja takamus näyttää hyvältä! Ne "ylimääräset" kilot joita oot saanu meni selkeesti ihan oikeisiin paikkoihin ;)

    ReplyDelete
  12. noi sun tatskat<3 älyttömän hienot!

    ReplyDelete
  13. Monta kertaa oot seurustellut ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lasketaanko ala-asteen poikaystävät myös? :D
      En mä oikeesti nyt heti muista.. Noin kolme-neljä kertaa vakavasti :)

      Delete
  14. Aiotko kaikissa kuvissa tästä lähtien piilotella uutta tatee? :) Seriously, mitä sille kävi? Ymmärrän jos liian henk koht muttakun muttakun ne tatskat nyt vaan on SE juttu mikä susta on alkujaan tehnyt niin kiinnostavan.. Minulla on nyt huijattu olo =( Tai sitten vaan kuvittelen kaiken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmi, jos jotkut kuvat iholla on susta se juttu, joka on tehnyt musta kiinnostavan. Kertoo aika paljolti siitä, että pidät melko pinnallisia asioita arvossa. Tai mä ainakin toivon, että mä olisin kokonaisuutena kiinnostava, enkä pelkästään siksi, että mulla on pari tatskaa siellä ja täällä, tai että mulla on sitä tai tätä.

      Huijattu olo, miksi? Oonko mä kellekään teistä tilivelvollinen mistään? En mielestäni. Mun ei tarvitsisi vastata tähän, mutta niin montaa näyttää kiinnostavan asia. Tai siis se, että miksen esittele uusinta tatuointiani.

      Homman nimi on se, että poistatan kyseistä tatuointia parhaillaan Eiran sairaalassa, ja kuvasta on jäljellä enää puolet. Se on nimittäin aika haalea jo. Eipä siitä ole siis mielestäni teille mitään esiteltävää.. Kerron enemmän asiasta joskus, jos siltä tuntuu, ja jos siltä ei tunnu, en kerro asiasta.

      :)

      Delete
    2. hei kiitos tästä tiedosta. ollaan vaan kaikki oltu liiankin uteliaita kyseistä tatuointia kohtaan. varmasti kaikki kuten minä myös pidän sinusta kokonaisuudessaan en vain tatuointien takia, ne ovat no okei iso plussa jotka sinua kaunistavat. mutta jos sinussa ei olisi ensimmäistäkään tatuointia lukisin blogiasi taatusti!!. tuskimpa kukaan tätä lukee tatuointisi takia tai kuka tietää??. mä luen tätä koska on kiva seurata nuoren naisen elämää ja seikkailua, vaikka roskasäkkiin pukeutuisit että vain silmämunat näkyisivät luen tätä silti PISTE. itse kiinnostuin uusimmasta taxkastasi koska se on mun mielestä kaunis ja käyn ottamassa itse samantyylisen käsivarteen siksi olisin halunnut nähdä sitä mutta nyt ymmärrän miksi et sitä näyttele. joten kiitos vielä tiedosta.

      Delete
    3. Pinnalliset jutut on valitettavasti aika paljon se, minkä takia joku ihminen alkaa alunperin kiinnostamaan, minkä takia blogia alkaa seuraamaan. En ole hankkimassa täältä mitään sydänystäviä, vaan yksinkertaisesti kiinnostavan oloisia ihmisiä, joita seurata. Se tuttuus ja kiinnostavuus kokonaisuutena tulee sitten aikanaan, kun väkisinkin alkaa tuntumaan siltä, että tuntee sen tyypin, kenen blogia lukee. Ehkä siksi myös tuo "huijattu olo". "Tiedän että sulla on se, miksi et siis näytä?". Vähän niiku frendi salailis jotain. Mutta se onkin tää blogimaailman haaste. Kun tyyppi ruudun toisella puolella kertoo paljon itsestään, tulee lukijalle fiilis että KAIKKI pitää kertoa. Ja eihän se todellisuudessa niin ole eikä niin mene..

      Tuli kyllä vähän paska olo utelustani, jotenkin perustelin sen sillä että kun se kiinnostaa muitakin..
      Oon pahoillani ja toivotan sulle pitkää pinnaa poisteluissa :)

      Delete
    4. Ymmärrän pointtisi, ihmiset ovat luonnostaan uteliaita toisten ihmisten asioista. Ehkä mun on vaikeaa hahmottaa sitä välillä, että mun asiat kiinnostavat myös tuntemattomia ihmisiä.

      Kiitos tsempeistä! :)

      Delete
  15. Ihana kesämeininki! :) Olispa täälläkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noo, me ollaan nyt Saksassa ja aiotaan tuoda se täältä mukanamme :)

      Delete
  16. Voi vitsi nää sun matkapostaukset on aina parhaita! ;) Ja teillä on tosi hyvät biksukropat, mitäpä sitäkään kieltämään... ehdottomasti yks mun lempiblogeista, ja cocolle sen verran, että se salaperäisyyskin on kiinnostavaa - ainakin mun mielestä. Ja jokaisen oma asia, mitä blogiinsa kirjoittaa, ei kaikkea tarvitse koko maailmalle näyttää :)

    ohoh, tulipas vuodatus. No mutta Laura, jatka samaan malliin, oot ihana!

    http://guabk.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  17. osaatkohan nyt jo miettiä ettei noi 'hei otan tatuoinnin ulkomailla'' päähänpistot oikeasti oo niin kannattavia. varsinkaan jos lätkäsee yhden ison kuvan käsivarteensa. sulle tullut varmasti aika helkutin kalliiksi toi virhe -.-
    varmasti tätä motkotusta oot halunnu välttää ja siks et oo esitelly tatskaas, mutta täältä tää nyt tuli.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä, olen miettinyt satatuhatta kertaa, että miksen miettinyt pidempään asiaa, mutta tehty mikä tehty.

      Totta kai tämä asia on opettanut mua paljon, osaan miettiä jatkossa monenkin asian suhteen, että kannattaako tehdä jotakin ennen kuin teen.


      Näköjään tämä asia piti oppia kantapään kautta.
      Olen päättänyt, etten ota enää jatkossa tatuointeja enkä koskaan halua muokata ulkonäköä kirurgisin keinoin. Mutta toisaalta, olen myös onnellinen siitä, että vaikka tein tällaisen virheen, sillä olen myös oppinut siitä paljon.

      Ja ehkäpä tämä opettaa myös niitä, jotka miettivät tatuoinnin ottamista, mutta eivät ole vielä täysin varmoja siitä, että millaisen kuvan ja mihin sen haluavat vai haluavatko ylipäätään ollenkaan tatuointia mihinkään.

      Ja ehkä voin antaa toivoa jollekin sellaiselle, jolla on jo jokin tatuointi jossain, josta ei pidä ollenkaan. Nimittäin tatuointi ei ole ikuinen, vaikka niin monet sanovatkin.
      Itse olen kuvan poistamisessa jo voiton puolella, eikä lasertoimenpiteet ole jättäneet käteeni minkäänlaisia arpia. Puolen vuoden kuluttua kuvaa ei ole enää kädessäni, mutta muisto siitä pysyy ikuisesti mielessäni.

      Joten kyllä, olen vihdoin oppinut virheestäni. En ole siitä ylpeä, mutta olen ylpeä siitä, miten olen kestänyt tämän prosessin sekä katumukseni keskellä ja miten olen oppinut tästä koko asiasta, niin pahassa kuin hyvässäkin.

      Delete
  18. mistä nuo ihanat bikinit? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barcelonasta, Pim kie-nimisestä liikkeestä =)

      Delete
  19. Kyllä Lauralla on aina ne tissit olleet, arvon anonyymi. Laura on myös saanut kauniisti muotoja joten aivan kuin ei tissitkin vähän pyöristyisi siinä samalla.
    Kaunis vartalo <3

    Tuli mieleen tuosta I need a Holiday-paidasta tää blurin video :D
    http://youtu.be/WDswiT87oo8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä en ole äkännyt mitään tatuointijuttua susta ennen näitä kommentteja, onko siis joku tattoo mennyt pilalle? Mua kiinnostaa tuo poistatus, paljon se maksaa ja tekeekö hirveen kipeetä? itellä on kädessä oikeen kännisen kaverin taidonnäyte, että samoilla vesillä mennään :D:D......... Muistohan tuo on ;)

      Täällä olis koru-arvontaa, jos joku haluaa osallistua:)
      http://keywordfashion.blogspot.fi/2012/06/onnea-korumaa-arvonta.html

      Delete
  20. ooij haluun takas barcelonaan<3 ihana kaupunki:)

    ReplyDelete
  21. Oijoi miten ihania hedelmiä ja tosi nätskät noi pitsibikinit!! :) Ja todellakin pliis, tuokaa se aurinko tänne <3 Siis puhutaanko näissä tatskakeskusteluissa nyt siitä isosta sulkakuvioisesta (?) kuvasta? Eihän se vaan tulehtunu tai mitään? Että haluut muuten vaan sen pois? Lupaan, että nää oli ekat ja vikat kyssärit multa tähän aiheeseen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eiks nyt paista? Eli me tuotiin se! JEE :D

      Delete
  22. Voi hyvänen aika nuita anonyymejä! Mikä teitä vaivaa ? Jos ei oikeesti oo mitään positiivista sanottavaa niin suksikaa kuuseen ihan oikeasti! Minkä takia seuraatte etes Lauran blogia jos pitää noin rumia asioita sanoa!!!?
    Musta on just kiva et Lauraan on alkanut ilmestyä muotoja eikä ole pelkästään luuta jos hän lihoisi vielä vähän näyttäisi paljon paljon paremmalta! :)
    Ja toi tatska asia rupes oikeesti kiinnostaa et miks kaduit siitä myöhemmin, olisi kiva kuulla! :)
    Ja mulla ois vielä kysymys: ootko ottanu nää kaikki kuvat iPhonella vai? Ja mitä muokkaus ohjelmia sulla on siellä Iphonessa :)
    HAUSKAA KESÄN JATKOA! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://pixlr.com/o-matic/ Toi on se sama ohjelma, joka mulla on iphonessa :)

      Ja kiitos paljon kommentistasi <3

      Delete
  23. Vau, aivan älyttömän ihania kuvia!! :)

    Tatuointisi nousivat aikasemmin esille ja mullakin löytyisi itseasiassa niihin liittyvä kysymys. Sultahan löytyy värillisiä tatuointeja, niin kyselisin niiden värien pysyvyydestä. Kestääkö ne kirkkaina vai pitääkö niitä käydä tietyn ajan välein vahvistamassa? Olen miettinyt itse muutaman tatuoinnin hankkivani, siksi näitä kyselen... :)

    ReplyDelete
  24. Minkä kokoset tissit sulla on? Ite haluisin käyttää ton mallisia bikineitä, mutta en tiedä saako nää mun D-kupit tollasista tarpeeksi tukea :D

    ReplyDelete
  25. miten pieniä noi mansikat oikeen on :D :D

    ReplyDelete
  26. oi mitä ihania hedelmiä! ♥ ja kuvatki ihania taas!!

    ReplyDelete
  27. sulla on aivan täydellinen kroppa vaikka pieni oletkin.. ja noi tissit, ihanat. <3

    ReplyDelete
  28. Tämä nyt ei liity paljoa mitenkään tähän postaukseen, mutta kirjoitit tuolla aiemmin, että voisit tehdä 700 lukijan kunniaksi kiinnostavat blogit-esittelyn ja antaa sitä kautta 'ei-niin-tunnetuille'-blogeille näkyvyyttä.
    Oletko ajatellut, että voisit tehdä ihan oman oision aloitteleville bloggaajille, joilla on 20 tai alle lukijaa ? Alkuhan on aina vaikein ja aloittelevien bloggaajien on vaikeaa yrittää hankkia näkyvyyttä, saati sitten lukijoita. :-)

    ReplyDelete
  29. Kivoja kuvia, tosi kauniit noi biksut ja ihania piknik eväitä! <3

    ReplyDelete
  30. nyt iski matkakuume itsellekin!! upeita kuvia! :)

    ReplyDelete
  31. Ihanat bikinit, sieltä ostettu? Toisinsanoen et saa suomesta, harmi :D

    www.donotbealoser.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. JUMALAUTA MIKÄ NAINEN ! Oot niiiiin kuuma, huhhu mikä kroppa !



    t. mieslukija

    ReplyDelete
  33. Kaikki puhuu sun ''isoista'' tisseistä... Ei sun tissit ole edes isot. Aivan normaalit. Alkaa kyllästyttämään tämän blogin tissi ja pylly kommentit :D on sussa muutakin, kuten ihanat hiukset, kaunis naama, ihania vaatteita, olet erittäin järkevä ja fiksu nainen. Paljon muuta kuin nätti kroppa.

    ReplyDelete
  34. Voi kiitos fiksusta kommentistasi! So true! <3

    ReplyDelete
  35. Siis JES! Oon ettiny tuota biisiä vaikka mistä (en tienny nimeä)ja nyt sinä linkitit sen tähän! Kiitos tästä, voin fiilistellä jo lomabiisiä, vaikka lomaan muutama viikko viel onki. :D

    ReplyDelete
  36. sun blogis on paras mitää maa päälläään kantaa. oon seurannu tätä jo monta vuotta. oot kaunis ja sulla on mielenkiintoinen tapa kirjoittaa blogia. kuvat on mielenkiintoisia vaikka olisit kuvannu vaan puurolautasta. teiniangstinen kirjotus on ohi ja nyt sieltä hehkuu järkevä ja symppis nuori nainen, jolta ei ppostauksiisat huumoria puutu. oon erittäin kateellinen sun tisseille. mulla on 70f tissit ja voin sanoa että tekisin mitä vaan että saisin pienemmät. mietin että jos urheilu ja salilla käyynti auttaisi pienentämään, mutta jos ei niin kirurgiaa... pysy tuollaisena, oot ihana! ja kaunis!!<3

    ReplyDelete
  37. novoi huhhuh,ymmärrän kyllä miksi anot (minä nyt mukaan lukien) ovat niin kiimasina täällä huutelemassa sun muodoista,ymmärtäähän sen nyt kun on näin paljaita kuvia missä _esittelet_ sun tisssei nojoo ei oo onneks mun elämästä pois,enkä mä kritiikkii jaksa vääntää vaan positiivista miten hyvin otat nää kommentit vastaa =) kauniit muodot kyllä kieltämättä !

    ReplyDelete
  38. miten onistuu ponnari teippipidennyksillä? :)

    ReplyDelete